ROYAL MAGNATIO 29 - CAMELLO -

ROYAL MAGNATIO 29 - CAMELLO -

ROYAL MAGNATIO 29 - CAMELLO -
Disponibilitate: LA COMANDA  
Pret:  Contactati-ne pentru pret

Conexiune creativa

Mobila de bucatarie in stil clsic este perfecta pentru interioare in care au fost utilizate solutii moderne de proiectare.Punctul central al acestei bucatarii clasice, deschisa spre sufragerie, este o insula conectata cu blatul coborat, care serveste drept masa.Bucataria nu a pirdut nimic din caracterul sau elegant si nobil, ci dimpotriva, a castigat elemente utile.

Lemn masiv.

Accesibi in culoarea maron inchis.

Numarul de culori ale corpurilor: 2

MOD DE LUCRU

Amenajarea bucatariei este o sarcina dificila, de aceea noi suntem aici sa te ajutam si speram ca sfaturile noastre sa te ajute sa iei o decizie informata.

Consultantii nostri va vor ajuta sa va decideti asupra combinatiei ideale pentru bucataria dumneavoastra prin proiectarea computerizata 3D a mobilierului . Designerii nostri va vor oferi solutii inteligente pentru a crea o armonie si ergonomie perfecta in bucataria dumneavoastra.

Cum lucram :

1.Consultatie initiala

Stabileste o intalnire cu unul din designeri pentru a discuta proiectele tale la showroomul nostru. Nu uita sa aduci cu tine schita camerei cu dimensiunile si amplasarea utilitatilor ( tevi,scurgeri, centrala termica, aerisiri etc. )

In urma discutiilor acesta va intelege mai bine cerintele tale pentru spatiul in discutie, functionalitatea camerei , lista de obiecte strict necesare si bugetul aproximativ alocat acestei schimbari .Finisajele si culorile vor fi discutate tot atunci, ele fiind necesare pentru procesul de realizare a designului si al devizului de pret .

Schita camerei se poate trimite si pe mailul bucatarii_genarom@yahoo.com urmand sa comunicati pe aceasta cale cu designerii nostri.

Pentru realizarea proiectului se percepe o taxa de 100 ron, taxa ce se achita in momentul in care solicitantul doreste inceperea proiectului si care se restituie din valoarea bucatariei daca solicitantul accepta ca realizatorul acestui proiect sa fie firma GENAROM S.R.L.

2.Prezentare proiect

In functie de solicitarile d-voastra va vom prezenta propuneri alternative de design pentru noua ta mobila de bucataie si cu o cotatie de pret aproximativa . Va vom explica pas cu pas proiectul realizat si recomandarile noastre.

3.Contractare

Contractul, desenele finale, cotatia de pret finala, inclusiv stabilirea etapelor de montaj va vor fi predate la semnarea lui .

Va cerem sa ne confirmati prin semnarea tuturor desenelor ca sunteti de acord cu proiectul propus , platindu-se totodata un avans pentru lucrare in suma de 50% din costul total.

4. Transport si montaj

Firma noastra asigura transportul si montajul proiectului contractat.

Echipele noastre de montaj vor fi in permanent contact cu tine in timpul instalarii, de asemenea orice cerinte suplimentare pot fi rezolvate de managerul de proiect. El se asigura ca procesul instalarii decurge normal .

La sfarsitul montajului te rugam sa ne semnezi Procesul verbal pentru confirmarea finalizarii lucrarilor in bune conditiuni


Imagini suplimentare ROYAL MAGNATIO 29 - CAMELLO -
Opinii clienti
Nu exista comentarii despre ROYAL MAGNATIO 29 - CAMELLO -.
Adauga opinia ta pentru ROYAL MAGNATIO 29 - CAMELLO -


Campurile marcate cu * sunt obligatorii:
Nume: *
E-mail: *
Mesaj: *
Cod de securitate: *
    Captcha

Poduse asemanatoare cu ROYAL MAGNATIO 29 - CAMELLO -