Mobila SENEGAL

Categorii

Link-uri utile

Cautare

Facebook

Sondaj de opinie

Care este mobilierul situat pe primul loc in topul preferintelor d-voastra?

Publicitate

Bucatarii pe comanda Black Red White
Magazin online de electrocasnice incorporabile
Magazin online de parchet KRONOSPAN
Catalog 2015
Catalog bucatarii SPK
Bucătării FAMILY LINE
Bucătării JUNONA LINE

Mobila SENEGAL

MAR
04
2014
Concentrați-vă pe detalii și soluții funcționale în noua colecţie de mobila SENEGAL distribuită de GENAROM 
www.magazinmobilabrw.ro

SENEGAL este un sistem modular de mobilier, conceput pentru cei care au grijă de estetica si detaliile ambientului interior. În această colecție, calitățile vizuale și de calitate ridicată a mobilierului merg mână în mână cu soluții funcționale .
 Colecția de mobilier SENEGAL se potriveşte perfect în tendințele actuale de aranjament. Silueta lor geometrică a fost spartă ușor, prin arcade conturate spre înainte acoperite de ornamente striate pe canturile corpurilor. Această combinație a făcut dintr-un mobilier simplu, unul cu o formă interesantă.

Sistemul modular de mobila SENEGAL oferit de Black Red White prin partenerul său din Romania - GENAROM srl  este disponibil în 3 variante de culoare. Corpul poate fi fabricat în culoare bronz Alhambra, reconciliat din punct de vedere vizual cu fronturile de aceeași culoare sau fronturi lucioase colorate șampanie bej. Pentru cei care prefera culorile mai luminoase în interioarele mai întunecoase, mobila SENEGAL este disponibilă și în culoarea stejar Sonoma. Această propunere coloristică, combinată cu banda neregulată ondulată de pe cantul mobilei, face apel către iubitorii designului scandinav, cu nuanțe deschise și linii robuste .

Mobila SENEGAL este dedicată perfecționiștilor, nu numai printr-un design modern și robustețe a liniilor, dar, de asemenea, soluțiile practice de amenajare a unui spațiu interior. Cu o gamă de accesorii superioare utilizarea de zi cu zi de mobilierul este foarte confortabilă și plăcută. Sertarele poate fi echipat cu sisteme de închidere cu amortizare . Design-ul lor extrem de robust permite o încărcătură mare a sertarelor - până la 30 kg, iar balamalele de marca utilizate asigura închiderea silențioasă , care crește, de asemenea, confortul de mobilierului.

O altă soluție practică și impresionantă a mobilei SENEGAL este iluminarea cu LED-uri eficiente energetic a rafturilor. Datorită multitudinii de opțiuni,oricine poate decide ce soluții trebuie pentru fiecare.
    Cu 16 de elemente diferite incluse în sistemul modular Senegal se poate decora interiorul într-un stil modern, cameră de zi : folosind o bibliotecă, comodă TV și măsuță de cafea. În dormitor : garderobă cu sertare si oglindă, noptieră și un pat cu posibilitatea de montare a unei plăci pe pernă capitonate în două culori. În colecția Senegal se va găsi, de asemenea, o masă, scaune și diverse comode și dulapuri ideale pentrusufragerie sau birou . Modulele de mobila individuale pot fi combinate în mod liber cu altele, amenajarea interiorului potrivindu-se nevoilor dumneavoastră.

GENAROM SRL distribuitor național pentru mobila BLACK RED WHITE
    www.magazinmobilabrw.ro - magazin online mobila GENAROM
          
 Serviciu relații clienți de luni până vineri între orele 8.00 - 17.00
       0250.747272  sau 0731.837764 ( Cosmote )
       e-mail : [email protected]

Comentarii

Nu exista comentarii despre "Mobila SENEGAL".

Adauga un comentariu pentru "Mobila SENEGAL":

Campurile marcate cu * sunt obligatorii:

Nume: *
E-mail: *
Mesaj: *
Cod de securitate: *
    Captcha